Gemertse Horecaweken

Genieten van de Gemertse horeca, dat kan extra voordelig tijdens de Gemertse Horecaweken (#gemertsehorecaweken). Deelnemende horecazaken hebben van 16 t/m 31 januari verschillende leuke 1+1 gratis aanbiedingen. Bekijk hieronder alle acties en reserveer op tijd!

Lekker Bijzonder – Brasserie
2e huisgemaakte gebak gratis (alleen lunch).

In het beeldbepalend pand, voorheen ook wel bekend als het “Oude postkantoor”, geniet je in een sfeervolle ambiance van heerlijke gerechten en dranken van een gevarieerde kaart met vele lokale producten. Dat is op zich nog niet zo bijzonder. Dat deze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met een verstandelijke beperking is dat wel.

PUuUR – Eten en Drinken
3-gangen verrassingsmenu 1+1 gratis
(uitbreiden naar 4-gangen voor €5,- extra).

Bij PUUUR Eten & Drinken staat genieten centraal. Onze chef Niels Teunissen staat klaar om heerlijk voor u te koken terwijl gastheer Rienk van den Eertwegh samen met gastvrouw Belle van Kuppeveld er samen met hun team voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

’t Ridderhof
3-gangen verrassingsmenu 1+1 gratis
(
bij reserveren aangeven om aan deze actie mee te doen).

Zelf zijn we gek op heel gewoon, maar wel met kwaliteit. We maken onze keuzes met aandacht en doen ons best om alles tot in de puntjes te hebben geregeld. Of je nou bij ons neerstrijkt voor een kop koffie, een snelle lunch of een uitgebreid diner… Jij blij? Dan zijn wij tevreden. Daar gaan we voor.

Buskens – Gastrobar
3 gangen shared dining 1+1 gratis

Zeven dagen per week geniet je van cocktails, wijnen en nog veel meer. De lekkerste gerechten in onze gastrobar worden in de vorm van een tussengerecht geserveerd. Lekker om te delen of lekker voor jezelf alleen.

Gij&Ik – Proost & Proeflokaal
De hele dag: Borrelplank Gij 1+1 gratis

Proeven en proosten. Dat staat centraal bij Gij&ik. Een plek waar jong en oud samenkomt voor een goed glas speciaalbier, lunch, borrelplank of avondhap. Laagdrempelig met altijd de warme gastvrijheid van team Gij&ik.

Villa Polder – Eten, Slapen & Vieren
3 of 4 gangen keuze menu 1+1 gratis (diner – klik hier voor het menu)
of
Villa Polder lunchplank 1+1 gratis (lunch)

Eten, Slapen en Vieren, dat kun je bij Villa Polder. Heerlijk avondvullend dineren van onze Franse kaart met Aziatische knipoog. Het mooiste pand van Gemert is uitnodigend en gezellig om heerlijk te eten.