Bezoek de Gemertse zondagen

In Gemert beleef je altijd iets bijzonders! Bijvoorbeeld tijdens de Gemertse Zondag. Een dag vol vermaak, muziek en gezelligheid.
Het kasteelpark, de winkels, de horeca en de VVV zijn open. Overal klinkt muziek en vind je thema-entertainment. En parkeren is eenvoudig én gratis! Bekijk hier de parkeer plattegrond.

De geschiedenis komt tot leven 

Zondag 21 april – 13:00 tot 16:00 uur

De geschiedenis komt tot leven tijdens deze Gemertse zondag. Een middag vol historisch vermaak voor het hele gezin. Waan je terug in de tijd tijdens de mooiste historische optocht van de regio. Luister naar livemuziek. Laat je schminken of betoveren door toveroma Alda Loeffen en haar dinodraken. Ontdek het kasteelpark, het vvv-inspiratiepunt, de speciale winkelacties en de horeca of bezoek gratis het Boerenbondmuseum.

Alle activiteiten in het centrum op een rij

Programma

Winkels, kasteelpark en VVV-inspiratiepunt open, schminken en livemuziek
Van 13:00 tot 16:00 uur – Schminken ter hoogte van de Commandeur.

Poppentheatershow Toveroma Alda Loeffen en de Dinodraken
Aanvang 13:15 uur & ca 15:15 uur (na optocht) – Pleintje t.h.v. Penninx in de Nieuwstraat.

Historische optocht
Vertrek 14:00 uur vanaf het Ridderplein naar Boerenbondsmuseum. Waan je terug in de tijd tijdens de mooiste historische optocht van de regio met maar liefst 800 figuranten. Meer info vind je op de site van het Boerenbondsmuseum.

Winkel-win-actie voor kinderen
Van 13:00 tot 16:00 uur. Bezoek minimaal 5 winkels en vind daar het actieartikel met gulden prijs. Vermeld het op het deelnameformulier. (Verkrijgbaar bij de meeste winkels). Lever je deelnameformulier met de minimaal 5 goede antwoorden in, bij van de Goor Speelgoed / Top1Toys en ontvang een leuke, historische prijs.