Carmako 02
Carmako 01
Carmako 02

Carmako Relatiegeschenken

Carmako relatiegeschenken is een bedrijf dat zich sinds 1990 gespecialiseerd heeft in het leveren en bedenken van relatiegeschenken in de ruimste zin van het woord. Wij kunnen u ten allen tijden concurrerende prijzen aanbieden.Ook beschikken wij over een eigen drukkerij, waardoor wij ook op zeer korte termijn in staat zijn om uw goederen te leveren.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Graag denken wij dan ook met u mee om samen met u een campagne voor uw bedrijf op te zetten. Het hele jaar door zorgen wij ervoor dat de branche gerelateerde beurzen door ons bezocht worden, zodat wij u weer originele premiums, speciaal gericht op uw bedrijf kunnen aanbieden. Wij begrijpen ook wel dat u niet altijd tijd heeft om een artikel te bedenken. Laat ons meedenken. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen en vertellen voor wat voor soort campagne u iets zoekt. Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn een presentatie van ons zult krijgen met daarop verschillende ideeën welke betrekking heeft op uw aktie.

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Openingstijden zijn vatbaar voor wijzigingen. Bezoek de officiële website van deze locatie om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Adresgegevens