42
81
42

Van Boxtel hoorwinkels Gemert

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf dat in 1955 begon met de verkoop van hoortoestellen. Inmiddels hebben we 60 winkels door heel Nederland, met de focus op Brabant. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering, het geven van deskundig advies en echt de tijd nemen voor onze klanten. Meer mensen beter later horen, dat is waar wij iedere dag hard voor werken. Goed kunnen horen betekent in veel gevallen weer actief mee kunnen doen in de maatschappij, daarom is het belangrijk om bij gehoorverlies tijdig actie te ondernemen. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle 55-plussers jaarlijks hun gehoor laten testen. Bewustwording creëren en het bespreekbaar maken van gehoorverlies zijn de belangrijkste uitgangspunten in alle activiteiten die wij ondernemen.

Een gratis hoormeting als onderdeel van uw jaarlijkse gezondheidscheck
Communiceren is één van de belangrijkste dingen in ons leven. Slechthorendheid kan hierbij een belemmering zijn. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Daarom is het zo belangrijk dat u jaarlijks uw gehoor laat controleren. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende hoormeting. Onze ervaren audicien heeft alle aandacht voor u, want uw gehoor is simpelweg té belangrijk voor twijfel.

Openingstijden

Maandag

09:30 - 17:30

Dinsdag

09:30 - 17:30

Woensdag

09:30 - 17:30

Donderdag

09:30 - 17:30

Vrijdag

09:30 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Openingstijden zijn vatbaar voor wijzigingen. Bezoek de officiële website van deze locatie om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Adresgegevens

Nieuwstraat 20

5421KP Gemert

https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/winkels/noord-brabant/gemert