85
31 1
85

Voetinstituut Penninx

Voetinstituut Penninx is gespecialiseerd in het individueel oplossen van voet, enkel, knie, heup, rug, en loopproblemen.

Het bedrijf staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande oplossingen, die behalve medisch functioneel ook modieus van uiterlijk zijn. Door binnen onze organisatie de kennis van podotherapie, podologie en orthopedie met elkaar te combineren, creëren we een kwalitatieve hoge oplossing. Er staat op ons pand dan ook niet voor niets “voor elk voetprobleem een oplossing”.

Voetinstituut Penninx werkt samen met diverse medisch specialisten zoals orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen, reumatologen en dermatologen die verbonden zijn aan ziekenhuizen en revalidatiecentra in de verre regio. Ook is zij werkzaam in diverse behandelcentra voor meervoudig gehandicapten.

Voetinstituut Penninx en de medewerkers zijn allround gediplomeerd en lid van NVOS, NVvP, ISPO en SEMH-erkend.

Voetinstituut Penninx is een dynamisch bedrijf met gespecialiseerde medewerkers. Uiteraard worden ervaring en vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en materialen denk hierbij aan 2D en 3D scans en 3D CADCAM freestechnieken.

Onze cliënt staat binnen de organisatie centraal en helpen wij met veel zorg voortuit! Bel of loop even binnen, voor een afspraak we helpen u graag verder. Meer informatie vindt u op onze website.

 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Openingstijden zijn vatbaar voor wijzigingen. Bezoek de officiële website van deze locatie om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Adresgegevens

Nieuwstraat 28

5421KP Gemert

https://www.devoetspecialist.nl/