11
Penninx Schoenen
11

Penninx Schoenen

Penninx schoenen is al vijfentwintig jaar een begrip in Gemert en omstreken.

Eigenaresse Marianne Verhagen-Penninx runt sinds 1993 de schoenenzaak die voortkomt uit het orthopedisch bedrijf dat haar vader zestig jaar geleden startte. We kunnen dus stellen dat de liefde voor schoenen haar met de paplepel is ingegeven. Het enthousiasme voor het vak sprong over op echtgenoot Hans en met tweeën hebben zij Penninx schoenen laten uitgroeien tot een bekende naam in de regio. Samen staan zij aan het hoofd van een team voetspecialisten dat iedere klant van een deskundig advies voorziet.

Elke voet is uniek. Daarom worden uw voeten bij elk bezoek nauwkeurig opgemeten. Deze gegevens worden bewaard in het klantenbestand, wat een overzicht oplevert van de ontwikkeling van de voeten. Dat is vooral belangrijk bij de groei van kindervoetjes. Met een goede ondersteuning kunnen lichamelijke klachten op latere leeftijd worden voorkomen. Een goede schoen sluit perfect aan op uw voet en geeft ondersteuning waar dat nodig is. Elk seizoen bestaat de collectie uit schoenen in verschillende wijdtematen. Het merendeel is bovendien geschikt voor eigen (steun)zolen. Op basis van de metingen, uw postuur en houding adviseert de voetspecialist de best passende schoen. Naast een deskundige meting van de voeten, zijn uw persoonlijke wensen minstens zo belangrijk. Samen gaat u op zoek naar een mooie, comfortabele schoen waarvan u nog lang plezier zal hebben. Bij fysieke klachten kan een juiste of aangepaste schoen verlichting bieden. Het team van Penninx schoenen heeft hiermee een ruime ervaring.

De collecties worden met veel zorg samengesteld. De schoenen worden geselecteerd op hun goede pasvorm en modieuze uitstraling. Dames, heren én kinderen kunnen bij Penninx terecht voor de mooiste schoenen en accessoires. De prettige sfeer en het mooie aanbod, maakt het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze winkel.

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:30 - 18:00

Woensdag

09:30 - 18:00

Donderdag

09:30 - 18:00

Vrijdag

09:30 - 20:00

Zaterdag

09:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Openingstijden zijn vatbaar voor wijzigingen. Bezoek de officiële website van deze locatie om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Adresgegevens

Nieuwstraat 36

5421 KP Gemert

https://www.penninxschoenen.nl/